Om mig

Jeg er 46 år og oprindelig uddannet cand.mag. i psykologi og musikvidenskab. Siden har jeg læst en 4-årig Reflektor-godkendt psykoterapeutuddannelse på EFT-instituttet i København.
I 2019 udgav jeg bogen “Hjernerystelse – kom godt igennem” hos People’s Press, som jeg har skrevet sammen med hjerneforsker Troels W. Kjær.
Ved siden af mit i arbejde med individuel terapi, parterapi, supervision og gruppeterapi i min klinik i Havnegade, underviser jeg på psykoterapeutuddannelsen Academy Copenhagen i Lyngby. 


Baggrund

I forbindelse med mine uddannelser til psykoterapeut og på Psykologi på universitet, har jeg fordybet mig teoretisk og i praksis i mange forskellige psykologiske problematikker – bl.a. angst/panikangst og OCD, kroniske smerte tilstande, depression, stress, misbrug, spiseforstyrrelser, familiesystemer, psykiske sygdomme og personlighedsforstyrrelser.

Til dagligt arbejder jeg både med individuel terapi, parterapi og grupper; bl.a. sorggrupper og grupper for mennesker med langvarige følger efter hjernerystelse/nakketraume.
Ved siden af mit arbejde som psykoterapeut, arbejder jeg som underviser og holdlærer på psykoterapeutuddannelsen Academy Copenhagen.

Terapeutisk supervision

Jeg går løbende i supervision og har været i terapeutisk træning og supervision hos bl.a. Susan Hart (Neuropsykologi) Vibeke Dyhrcrone (eksistentialistisk psykologi), psykoterapeut Henriette Boysen, Peter Vibe (SE-metoden og EFT), Maria Bergman (SE-metoden og EFT), Hanne Bloch Gregersen (Cand. Psyk og EFT-terapeut), Charlotte Silas Houlberg (psykiske lidelser og – sygdomme), Jørgen Groth (Drømmearbejde) og Vibeke Dalum (Familieterapi) m.fl.

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF).

Derudover er jeg gift for 2. gang og bor på Amager med min mand og vores to børn.

loa-opstrup-portraet-lille

Løbende efteruddannelse

I og med at jeg har valgt at arbejde med mennesker, har jeg naturligvis en stor interesse for at holde mig up to date med den nyeste viden og forskning inden for psykologien som felt, herunder det psykoterapeutiske felt. Jeg deltager derfor regelmæssigt i foredrag, workshops og kurser med kompetente undervisere.

For tiden er jeg meget optaget af vores nervesystem og dets vigtige rolle i forhold til vores velbefindende og til de måder hvorpå vi forholder os til vores liv.