Bliv klog på hjernerystelse og hvordan man kommer godt igennem


Læs bogen ”Hjernerystelse – KOM GODT IGENNEM” af LOA OPSTRUP & TROELS W. KJÆR

Hvordan bliver jeg hurtigst muligt rask igen?

Må jeg sove, og må jeg se på en skærm? Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejde? Hvilken behandling skal jeg have? Og hvad kan jeg gøre for at lette symptomerne?

Formålet med vores nye bog om hjernerystelse er at give dig viden, overblik og konkrete redskaber til at komme godt igennem et forløb efter en hjernerystelse – både i forhold til fysiske, psykiske og kognitive symptomer. Den gode nyhed er nemlig, at hjernen er foranderlig og har evnen til at blive rask igen.

Bogen er baseret på den nyeste forskning og skrevet på baggrund af interviews med førende fagfolk, behandlere og en række cases. Den er opbygget i forskellige dele, som kan læses, alt efter om du har slået hovedet for nylig, eller det er længere tid siden. På den måde får du netop den viden, du har brug for. Fokus er at hjælpe dig til at blive hurtigere rask og til at have det så godt som muligt undervejs.

Udtalelse fra Hjernerystelsesforeningen

”Dette er den guide, mange ramte, pårørende og fagpersoner har ventet på. En bog, som tager læseren i hånden. Den vejleder med håndgribelige forklaringer om en hjerne, man måske ikke længere helt forstår eller stoler på.

Hjernerystelse - Kom Godt Igennem

At blive ramt af hjernerystelse er starten på en rejse, man aldrig havde forestillet sig at skulle ud på. Lyset er for skarpt, så rejsen foregår i mørke. Man famler sig frem og har svært ved at se vejen med dens kringelkroge, store, dybe huller, defekte trafiklys og omdirigering på grund af vejarbejde. Der er uvant på hjernerystelsens vej, og så er det godt at have en rejseguide med”.

– HJERNERYSTELSESFORENINGEN

”Denne bog er alt det, jeg manglede, da jeg faldt og slog hovedet. Den kommer ind på stort set alle aspekter af de problemer, der følger med, efter at man har fået en hjernerystelse. Den vil uden tvivl kunne hjælpe rigtig mange i fremtiden”.

– RASMUS ARLUND YDERHOLM, TIDLIGERE HJERNERYSTELSESRAMT

Jeg har bred erfaring med hjernerystelsesforløb.Lad mig hjælpe dig.

Kontakt mig